Followers

October 18, 2017

YOUNG LIVING : PAN AWAY

PAN AWAY
===============
Tetibe teringat pan am dalam catch me if u can..
mengambil masa yang agak lama nak buat posting pasai ni sebab den gune dulu study dulu hat EO ni..

panaway ni boleh dilute dgn carrier oil ataupun apply topically..

EO dalam YL ni ada
single oil
blend oil

single oil tu macam peppermint..lemon..
stand for itself la kirenya..
klu blend ni gabungan pelbagai jenis EO..

kalau angpa scroll gmbr next..
itu adalah komponen yang bergabung lalu meletopppp dalam panaway ni..
1. peppermint
2. clove aka cengkih
3. wintergreen
4. helichrysum
(idokla nombor 1 3 dan 4 tu kakak gigih tgkp..cume no 2 tu je ada dlm kitchen akak..yang lain tu akak pinjam abam google)

x boleh gune utk kanak2 dan ibu mengandung ok...
tapi ianya sangat berguna utk melegakan discomfort time pms...time2 perut bergelodak..peha lenguh...apply topically gitu...
dapat kurangkan sakit kepala...
kurangkan stress...
boosting energy kita...
yang best...
time dah penat menghadap laptop buat assignment sapu dkt neck..
selalu ilang panaway ni selasa malam rabu sebab A kidnap bawak p main badminton..
pastu rabu malam khamis men futsal..
kuruih tidak jugakkk...

nak tau lebih lanjut😙😙😙

www.wasap.my/60166351657
www.wasap.my/60166351657
www.wasap.my/60166351657

#yleo #younglivingessentialoil #panaway